‘El somni de la ciutat’ a la República Santboiana de Ràdio Sant Boi

La República Santboiana”, un dels programa a més trajectòria i emblemàtics de Ràdio Sant Boi, dirigit i presentat pel comunicador i escriptor Amadeu Alemany, incorpora des del passat mes de setembre del 2023 la ficció sonora de ‘El somni de la ciutat’, basada en la novel·la de l’autor Màrius Mollà, publicada originalment per l’editorial Planeta l’any 2012.

El programa matinal de Ràdio Sant Boi emet els 52 capítols de la ficció sonora, ambientada en la Barcelona d’Antoni Gaudí del passat Segle XX. Setmanalment és reprodueixen dos capítols, els dilluns i els dimecres. A més, dins de la pàgina web de l’emissora també està disponible un canal de difusió per escoltar tots els capítols emesos fins a completar tota la seva emissió.

“El somni de la ciutat”, és una producció sonora realitzada pels equips tècnics i de producció de l’emissora Ona La Torre (Torredembarra), que ha comptat amb la participació de més de 80 veus que han donat vida a tots els personatges de l’obra literària original. La ficció és va realitzar i emetre en un any natural, 52 capítols, durant l’any 2022 dins del programa cultural de l’esmentada emissora, “El Calaix”, realitzat i presentat per la comunicadora Mònica Socias, i que alhora es va emetre en distribució arreu de Catalunya, a les emissores adherides a La Xarxa de Comunicació Local.

D’altra banda, des de l’abril del 2023, la ficció sonora està disponible en un format diferent, 7 parts que apleguen els 52 capítols, a la plataforma de continguts de La Xarxa+ (La Xarxa de Comunicació de Catalunya), a més d’altres plataformes com Ivoox i Spotify.

A destacar també que “El somni de la ciutat” va ser finalista  en l’apartat de ficció sonora als Premis Sonor de Pòdcast en català, i al Millor contingut àudio dels Premis de Comunicació Local de Catalunya.

@somniciutat

Deixa un comentari