‘El somni de la ciutat’, finalista ficció sonora als Premis Sonor 2023

JA SÓN PÚBLICS ELS FINALISTES DE LA SEGONA EDICIÓ DELS PREMIS SONOR DEL PODCAST EN CATALÀ. ELS GUANYADORS S’ANUNCIARAN DURANT LA GALA D’ENTREGA DE PREMIS QUE TINDRÀ LLOC EL 15 DE MAIG A L’SPOTIFY CAMP NOU.

La ficció sonora de ‘El somni de la ciutat’ ha estat confirmada com a finalista a Millor pòdcast de ficció dels Premis Sonor del Pòdcast Català 2023, organitzats per La Mira amb la col.laboració de Catalunya Ràdio, en un comunicat oficial fet públic aquest dimarts 25 d’abril de 2023.

L’objectiu d’aquests premis és reconèixer els millors pòdcasts difosos durant l’any anterior. El jurat ha escollit tres finalistes per categoria. Els projectes guanyadors s’anunciaran el dia 15 de maig durant la gala d’entrega de premis que se celebrarà a les 21h a l’Spotify Camp Nou.

L’organització celebra la consolidació i l’èxit d’aquesta segona edició que ha igualat la xifra de candidatures de l’any anterior fent evident la importància i la necessitat que hi ha de reconèixer i, sobretot visibilitzar, el talent dels Països Catalans que aposta per crear contingut en català. A més, d’aquesta segona edició se’n destaca la gran presència territorial de candidatures, de fet, d’entre els finalistes hi ha projectes del Principat, del País Valencià i de la Catalunya Nord.

FINALISTES

Millor podcast de ficció

Millor podcast de narrativa no-ficció

Millor podcast d’entreteniment

Millor podcast conversacional

Millor podcast publicitari

Millor podcast d’innovació

Millor realització i disseny sonor

Millor guió

Millor producció

Millor podcaster

Millor podcast del Premi del Públic

EL SOMNI DE LA CIUTAT

’El somni de la ciutat’ és la ficció sonora de la novel·la original de Màrius Mollà, publicada amb el pseudònim d’Andrés Vidal (Planeta, 2012). Una producció de 52 capítols d’estrena setmanal en el decurs de tot l’any 2022 s’han difós dins del programa cultural ‘El Calaix’ d’Ona La Torre (Torredembarra), i amb difusió arreu de Catalunya a través de La Xarxa de Comunicació Local, i principals plataformes de pòdcast: Ivoox i Spotify.

D’altra banda, des del passat mes d’abril de 2023, amb una adaptació especial on s’han agrupat els 52 capítols en 7 parts, estan disponibles a ‘La Xarxa+’, la nova plataforma de continguts d’streaming i pòdcast de La Xarxa de Comunicació Local.

@somniciutat

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s