‘El somni de la ciutat’ finalista Contingut Millor Àudio dels Premis de Comunicació Local 2023

JA S’HAN FET PÚBLICS ELS FINALISTES ALS PREMIS DE COMUNICACIÓ LOCAL 2023. ELS GUANYADORS S’ANUNCIARAN EL 14 DE JUNY A GRANOLLERS, COINCIDIN AMB LA CELEBRACIÓ DEL MAC (MERCAT AUDIOVISUAL DE CATALUNYA).

La ficció sonora de ‘El somni de la ciutat’ ha estat confirmada com a finalista en la categoria de Millor contingut d’àudio dels Premis de Comunicació Local 2023, en un comunicat fet públic aquest dimarts dia 6 de juny.

Els premis estan organitzats per la XAL (Xarxa Audiovisual Local) amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Granollers, amb la col.laboració del Mercat Audiovisual de Catalunya, l’Observatori de la Ràdio a Catalunya i Roca Umbert Fàbrica de les Arts. El 14 de juny es donaran a conèixer els guanyadors de les diverses categories coincidin amb la celebració a Granollers del MAC (Mercat Audiovisual de Catalunya).

Aquests premis són un reconeixement a la creativitat, el talent i la trajectòria dels mitjans de proximitat. Els Premis de Comunicació Local 2023 contemplen un total de 7 reconeixements dividits en 3 categories: Mitjans amb tres premis Millor Televisió, Ràdio i Millor Digital. Pel que fa els Continguts Audiovisuals es preveuen també tres guardons: Millor contingut de vídeo, àudio i Millor contingut multimèdia/transmedia. I finalment el Premi a la trajectòria, dedicat a reconèixer mitjans audiovisual, programes i professionals en actiu per la seva trajectòria, periodística o tècnica, desenvolupada en l’ambit audiovisual.

EL SOMNI DE LA CIUTAT, FINALISTA MILLOR CONTINGUT ÀUDIO

El jurat dels Premis de Comunicació Local ha triat en la categoria de Millor contingut d’àudio dins de l’apartat de Mitjans a tres finalistes: ‘El somni de la ciutat’ d’Ona La Torre; ‘País invisible’, de l’Associació Per a la Difusió d’Occitània, i ‘700’, de Tarragona Ràdio.

‘El somni de la ciutat’, és l’adaptació sonora de la novel·la original de l’escriptor Màrius Mollà, publicada amb el pseudònim d’Andrés Vidal (Planeta, 2012). Una producció de 52 capítols d’estrena setmanal emesa en el decurs de tot l’any 2022 i difós dins del programa cultural ‘El Calaix’ d’Ona La Torre (Torredembarra), i amb difusió arreu de Catalunya a través de La Xarxa de Comunicació Local, i principals plataformes de pòdcast: Ivoox i Spotify. I des del passat mes d’abril de 2023, amb una adaptació especial on s’han agrupat els 52 capítols en 7 parts, disponibles a ‘La Xarxa+’, la nova plataforma de continguts d’streaming i pòdcast de La Xarxa de Comunicació Local.

Finalment recordar que el passat mes de maig, ‘El somni de la ciutat’ va ser finalista dels Premis Sonor de Pòdcast en català, organitzats pel grup editorial ‘La Mira’ amb la col.laboració de Catalunya Ràdio.

@somniciutat

Moments Somni: equips producció i artístic

Hi ha un comentari

Deixa un comentari