Capítol #38

’El somni de la ciutat’, ficció sonora de la novel·la original de Màrius Mollà, publicada amb el pseudònim d’Andrés Vidal (Planeta, 2012).

Capítol 38: La Laura rep un doble revés: descobreix que allò que en Dimas li havia explicat sobre l’abandó de l’obrador Jufresa per part de l’artesà Pau Serra va ser una mentida; el van fer fora injustificadament i de males maneres! Encara desconcertada pensant com li ha pogut fer una cosa així, quan el va a trobar a casa seva el veu sortir conversant divertit amb una noia jove i atractiva. Ignorant que es tracta de la Inés, la seva germana, la Laura es torna a sentir enganyada i se’n va corrent…

Anar a descarregar

Equip de producció: Rosa Moya, narració, adaptació i guió amb l’assessorament del propi autor Màrius Mollà. Mònica Socias, càsting de veus i producció executiva. Samuel Gómez, disseny gràfic. Josep Maria Solé, adaptació sonora i muntatge tècnic.

Veus càsting que han intervingut (per ordre d’aparició) en aquest capítol: Cesc Vidal, Ramon Cambas Merino, Albert Beorlegui, Rosa Oliveros.

Deixa un comentari