Capítol #37

’El somni de la ciutat’, ficció sonora de la novel·la original de Màrius Mollà, publicada amb el pseudònim d’Andrés Vidal (Planeta, 2012).

Capítol 37: En Dimas actua a la seva manera per avançar en el conflicte que se li ha plantejat al Ferran amb la possible inversió especulativa al Camp de l’Arpa. (Aprofitant el desordre del moment) busca identificar els líders del moviment de protesta veïnal contra les expropiacions. Fent-se passar per immigrant acaba descobrint el nom dels dos homes que instiguen els actes dels veïns en defensa de les seves llars. La intenció d’en Dimas és convèncer en Ferran de la no necessitat de violència per a negociar…

Anar a descarregar

Equip de producció: Rosa Moya, narració, adaptació i guió amb l’assessorament del propi autor Màrius Mollà. Mònica Socias, càsting de veus i producció executiva. Samuel Gómez, disseny gràfic. Josep Maria Solé, adaptació sonora i muntatge tècnic.

Veus càsting que han intervingut (per ordre d’aparició) en aquest capítol: Joan Maria Vidal, Gerard Recasens, Josep Maria Solé.

Deixa un comentari