Capítol #39

’El somni de la ciutat’, ficció sonora de la novel·la original de Màrius Mollà, publicada amb el pseudònim d’Andrés Vidal (Planeta, 2012).

Capítol 39: La Laura no vol saber res d’en Dimas Navarro; així li diu quan ell admet que el que ha sabut per en Pau Serra és veritat. L’excusa d’haver estat en Ferran qui el va obligar no justifica que l’hagués mentit… Per a ella, és com si no el conegués. L’Àngel Vila, de l’obrador dels Jufresa, i en Manel, el cambrer amic, consolen en Dimas de les cuites que, de fet, ell no explica (de tanta vergonya que li fan); tanmateix està determinat a fer-se perdonar per la Laura; l’estima massa per no deixar-hi la pell…

Anar a descarregar

Equip de producció: Rosa Moya, narració, adaptació i guió amb l’assessorament del propi autor Màrius Mollà. Mònica Socias, càsting de veus i producció executiva. Samuel Gómez, disseny gràfic. Josep Maria Solé, adaptació sonora i muntatge tècnic.

Veus càsting que han intervingut (per ordre d’aparició) en aquest capítol: Eduard Virgili, Joan Maria Vidal, Rosa Oliveros, Ferran Rull, Amadeu Alemany.

Deixa un comentari